نسیم گیلان

آخرين مطالب

برآورد اولیه خسارت سیل در شرق گیلان 100 میلیارد تومان است سیاسی

برآورد اولیه خسارت سیل در شرق گیلان 100 میلیارد تومان است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - استاندار گیلان با اشاره به وقوع سیل در شهرستان‌های رودسر و سیاهکل در شرق استان، گفت: طبق برآورد اولیه میزان خسارت سیل حدود 100 میلیارد تومان برآورد شده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _سه‌شنبه پنجم فروردین_ در جلسه قرارگاه نوروزی مدیریت بحران استان گیلان با اشاره به وقوع سیل در شرق گیلان در روز نخست فروردین اظهار کرد: شهرستان‌های رودسر و سیاهکل با سیل مواجه شدند و راه دسترسی تعداد زیادی از روستاهای این منطقه قطع شد، بنابراین با کمک پیمانکار سد پل‌رود، ظرف 48 ساعت اقدام به بازسازی راه دسترسی کردیم.
وی افزود: 50 روستا در رودسر و سیاهکل دچار آب‌گرفتگی شدند و بخشی از ابنیه راه نیز تخریب شد و طبق برآوردهای اولیه، حدود 100 میلیارد تومان خسارت به استان گیلان وارد شده است.
استاندار گیلان با اشاره به رانش زمین در روستای شیله وشت تالش که در روزهای پایانی سال 1403 اتفاق افتاد، خاطرنشان کرد: اسکان اضطراری 50 خانوار این منطقه انجام شده است و در حال برآورد خسارت‌ها هستیم و رسیدگی‌های لازم را به زودی انجام می‌دهیم.
حق‌شناس تصریح کرد: سفرهای نوروزی طبق روال در حال انجام است و مشکلی در استان وجود ندارد، اما به واسطه کاهش دما و بارندگی در نخستین روزهای سال نو، شاهد کاهش 20 درصدی ورود خودروها به استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم.
وی با بیان اینکه مسافران در اقامتگاه‌های گیلان اسکان داده شدند، گفت: مشکلی از بابت اقامت در استان وجود ندارد و از همه ظرفیت‌های موجود گیلان برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران استفاده می‌شود.
استاندار گیلان با بیان اینکه پیک دوم و پیک سوم سفرهای نوروزی را در گیلان خواهیم داشت، تصریح کرد: پیک دوم از فردا آغاز می‌شود و مسافران بیشتری به استان خواهند آمد و از عید فطر نیز پیک سوم سفرها را خواهیم داشت، لذا کلیه دستگاه‌ها در آماده‌باش کامل باشند تا این سفرها از نظر ترافیک و تأمین کالاهای اساسی و جمع‌آوری زباله و سایر موارد برای هم استانی‌ها مشکل ایجاد نکند.
حق‌شناس با اشاره به شرایط جوی مساعد گیلان تا پایان تعطیلات نوروزی، اظهار کرد: با توجه به اینکه بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، افزایش دما، احتمال گسترش آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی وجود دارد، بنابراین نیازمند تشدید رصد و پایش هستیم تا زمینه آتش‌سوزی فراهم نشود.
وی با تاکید بر اینکه زباله‌ها در سطح شهرها و حاشیه جاده‌های دسترسی استان باید به موقع جمع‌آوری شود، افزود: چهره شهرها نباید با انباشت زباله زشت شود تا مسافران تصویری نادرست از استان گیلان پیدا نکنند.
کد خبر 852291

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/808929/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترافیک در محور سراوان به امامزاده هاشم سنگین و پرحجم است

رنگی وجود ندارد؛ مغز ما جهان را رنگی می‌بیند!

داستانک/سیرت زیبا

به این شعر زیبا گوش دهید

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 6 فروردین 1404

استقرار ماهواره‌های مأموریت PUNCH ناسا

«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه

آیین گرامیداشت شهدای افطار خونین رشت

باران بهاری مانع از حضور مسافران نوروزی به گیلان شد

"دریاچه عروس" بهشت گمشده جنگل‌های هیرکانی گیلان

کشف 23 دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در شفت

اولین دیدار مردمی رئیس کل دادگستری گیلان در سال جدید

شکار «گردباد کیهانی» در تصویر جدید «جیمز وب»

عکس نوشته/ مرداب سراوان رشت

غزلی زیبا از مولانا

گیلان استان پیشرو در جذب مسافر و گردشگر

نحوه تمیز کردن دوربین های تلسکوپ

خدمت در هلال احمر مصداق بارز عمل صالح است

تخلیه کنندگان ضایعات مواد غذایی فاسد در قره سو آستارا شناسایی شد

حکایتی شنیدنی از شهید بلخی

روز قدس، تجلی اراده ملی در دفاع از مظلوم

«چرخ بزرگ» در آسمان دیده شد / کشف شگفت‌انگیز جدید جیمز وب

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «موسوی»

دیدار نوروزی استاندار با نماینده ولی فقیه در گیلان

عاشق و بیمار کیستی؟

ستاره ای در حال شکل گرفتن است!

ردپای غفلت مدیران در افزایش معضلات تالاب

شاعرانه/جوانی‌ام پیر شده

ماهی قرمز تهدیدی جدی برای اکوسیستم طبیعی

نولان آرباو؛ مردی که با ذهنش کامپیوتر را کنترل می‌کند!

سپاه پشتوانه دولت برای ارائه خدمات بهتر به مردم است

مرا از زلف تو مویی بسنده است!

سپاه و بسیج پشتوانه دولت در بحران‌ها هستند

خسارت 100 میلیارد تومانی سیل به شرق گیلان

دیدار کارکنان معاونت تربیت بدنی و سلامت، شورای معاونان سنگر و خشکبیجار با سرپرست آموزش و پرورش استان گیلان

شبیه ساز ابر کامپیوتر ناسا

تشکیل پرونده یک میلیارد و 600 میلیونی برای متخلفان فروش مرغ در گیلان

اقامت 207 گردشگر خارجی در گیلان

پیش بینی هوای رشت فردا چهارشنبه 6 فروردین 1404

گیلان برفی شد؛ اولین تصاویر از بارش برف شدید در مناطق کشور + فیلم/ عکس

سپاه و بسیج به کاهش آلام سیل‌زدگان پیربازار کمک کردند

جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد

آمادگی گیلان برای میزبانی از موج دوم گردشگران نوروزی

برآورد اولیه خسارت سیل در شرق گیلان 100 میلیارد تومان است

مگه میشه کسی در رنج نباشه؟

قانون حمایت از اطفال و طرح نماد تبلور رعایت حقوق دانش آموزان است

تقویت هویت ملی و باورهای دینی از دوران کودکی ماندگار می شود

تصویر روز ناسا؛ ویدیو شگفت‌انگیز از ماه‌گرفتگی کلی در آسمان اروگوئه

روش‌های تمیز کردن مبلمان چرمی

خسارت حدود 100 میلیارد تومانی سیل به دو شهرستان گیلان